keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Kolme yötä jouluun...eikun näyttöön on!Mainitsinkin jo aiemmin tulevasta näytöstä. Olen itse siis paikalla koko näyttötilaisuuden ajan. Olisi mukava tavata teitä blogin lukijoita paikan päällä. Voi tulla kysymään "vaikeita" ja mieltä askarruttavia asioita. Pyritään etsimään ongelmaan ratkaisu yhdesä. Toki saa vaan tulla fiilistelemään paikan päälle. Ollaan saatu paljon kehuja, kiitoksia ja palautetta blogiin liittyen. Nämä kaikki on kyllä antaneet meille tosi hyvän fiiliksen ja motivaation jatkaa kirjoitustyötä. Ei kyllä olisi uskonut, että teitä lukijoita on näin paljon. Iso kiitos kaikille. Myös se, että olen pystynyt blogin avulla auttamaan monia ihmisiä, tuo itselle tosi hyvän mielen. 

Kutsumme nyt siis kaikki teidät lukijat ja talostamme kiinnostuneet katsomaan taloa paikan päälle lauantaina. Talo on livenä "hiukan" edellä blogia. Eli näyttöön tulijat näkevät blogiin tulevia ratkaisuja jo etukäteen. Näytössä paikalla on myös Kastelli-kauppias Matti Heikinheimo. Häneltä saatte pyydettyä tarjouksen teidän omiin taloprojekteihinne.Tämän kuvakaappauksen vasemmassa raunassa näkyy Kaarna 116 talomallin alkuperäinen ulkonäkö. Lähes koko talo on suunniteltu uusiksi aina huonejärjestyksestä katon muotoon sekä ikkunoiden suureen kokoon asti. Oikeanpuoleisessa kuvassa näkyy talon nykyinen pohjakuva.

Tässä on Kaarna 116 talon alkuperäinen pohjapiirustus, jota pystyy vertaamaan talon nykyiseen pohjapiirrustukseen. Se löytyy tuolta alempaa.


Talossamme järjestetään siis  Kastellin talonäytös lauantaina 7.10.2017 klo 12:00-14:00.


                                        Osoite on:
                                        Ongenkoukku 1
                                        01490 Vantaa

Ohjeet talolle tuloon: Nikinmäen K-Supermarketin kohdilta käännös vasemmalle (Korsosta päin tultaessa) Pohjoiselle Nikinmäentielle ja ajetaan oikealla olevien luhtitalojen ohi. Talo on heti oikealla niiden jälkeen. Sitä ei voi olla huomaamatta, kyseessä on kulmatontti. 


Tässä on talon mitoitettu pohjakuva, johon voi tutustua halutessaan ennen näyttöä.Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Jos et jostain syystä pääse paikalle lauantaina, mutta haluaisit kovasti nähdä talon, onnistuu se sovittaessa myös muuna päivänä. Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan kalenterista joku ajankohta, jolloin töiltäni ehdin taloa esittelemään. 

Tervetuloa! Nähdään Ongenkoukussa.Mikko ja Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti