sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Saunan panelointi

Kesä oli todella kiireinen. Olin rakentamassa Huvila ja Huussi TV-ohjelman kulisseissa. Rakensin kaksi mökkiä alusta loppuun ja lisäksi kävin tekemässä kolmessa muussa kohteessa pientä keikkaa kulissien takana. Eli keväällä minut voi bongata telkkarissa kahdessa eri jaksossa. Ainakin omasta mielestäni projektit oli tosi mielenkiintoisia ja odottelen tuottajilta lupaa siitä, mitä kaikkea materiaalia saan aiheesta julkaista ja milloin.

No kuitenkin, kun sain toisen kohteemme valmiiksi, (olin varannut siihen pari päivää "liikaa aikaa"), en kuitenkaan käyttänyt tätä aikaa kotona makoiluun, vaan pitihän sitä omaa taloa saada eteenpäin. Ryhdyin siis saunan kimppuun. Olihan saunan paneelit kerenneet odottelemaan jo useamman kuukauden saunan lattialla. Samaan aikaan kun oma sauna on ollut tekemättä olen rakentanut asiakkaille jo kolme saunaa, joista yksi näkyy telkkarissa keväällä. Tosin siitä ei kuvattu rakentamispätkää, koska kuvaajat eivät sattuneet olemaan silloin paikalla.

Saunan ja pesuhuoneen katosta tuli yhtenäinen. Tässä on kuva valmiista pesuhuoneen katosta, vielä pitää kaiuttimet ja valaistus asentaa paikalleen.

No itse asiaan. Tein saunan paneloinnista erillisen videon, joka on nyt tässä. Toivottavasti videosta on hyötyä teille saunan rakentamiseen ja suunnitteluun.




P.S. Meidän perheeseen syntyi pieni poika reilu kaksi viikkoa sitten. Täällä elellään vielä vauvakuplassa.


Rakentavin terveisin,
Mikko Merelä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti