maanantai 9. huhtikuuta 2018

KEITTIÖN YKSITYISKOHTIEN ESITTELYVIDEOKeittiön kaikkia yksityiskohtia on hankala selittää kirjoittaen ja pelkästään kuvilla. Tein lukijoilleni videon aiheesta, jossa esittelen muun muassa aamiaiskaapin, Bora Basic-lieden, VOLTTI-pistorasiat ja paljon muuta.


Toivottavasti jaksoitte katsoa videon loppuun asti, vaikka sillä on kestoa useampi minuutti. Aiheita videoihin otetaan myös vastaan ja kertokaa kommenteissa mitä mieltä olette keittiöstä ja videosta ylipäänsä.

PS. Keittiötä koskeva iso päivitys on kirjoitettu, mutta vielä tarkastusluku ja korjaukset puuttuvat. Saatte sen tällä viikolla luettavaksi. Päivitys on melkoisen pitkä, siinä on yli 90 valokuvaa ja käsittelen siinä keittiön rakennuksen alusta loppuun! 


Timpuri
Mikko Merelä

2 kommenttia:

 1. Tyylikkäältä näyttää kalustettunakin. Ainoat yksityiskohdat jotka paistaa ikävästi omaan silmään on reunoissa olevien yläkaappien korkeus joka on eri kuin jääkaapin puolella (tämä oletettavasti tarkoituksella tehty valinta johtuen aamiaiskaapin standardimitoituksesta.) Itse olisin varmaan ottanut aamiaiskaapin hieman matalampana joka olisi tehnyt kokonaisuudesta symmetrisen, tai sitten kakkosvaihtoehtona olisin ottanut jääkaapin yläpuolelle neljän yläkaapin ryhmän jättäen avohyllyn pois. Toinen häiritsevä seikka on tuo käsipyyheteline joka rikkoo hienon kokonaisuuden. Anyway hyvää suunnittelua joka tapauksessa ja vaikuttaa toimivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamiaiskaappin korkeus on juuri tuon standardi mitoituksen takia tuon korkuinen. Side by Side jääkaappi kun on standardi mitoitusta matalampi joutui jotain keksimään yläpuolen ”koloon” siitä syystä tähän teetätettiin avohylly. Mikäli itse tai joku toinen asunnon omistaja myöhemmin haluaa standardi korkuisen jääkaapin, onnistuu sen asentaminen helposti. Ottaa vain avohyllyn pois. 😊

   Tuota talouspaperirullan paikkaa tuli pitkään mietittyä, kun sitä meidän perheessä kuluu ja paljon. Se kun ei voi olla tyttären leikkimiskorkeudella, eikä kaapin sisällä. Koska silloin kun kädet on ketsupissa tjs. Pitää se olla helposti saatavilla. Rehellisesti sanottuna jouduin itsekkin tehdä ison kompromissiin juuri tuon ulkonäön kustannuksella, itselleni kuitenkin tärkeintä että talouspaperi löytyy aina samasta paikkaa ja se on helposti saatavilla.

   Nuo standardit kun vaikuttaa rakentamiseen ja suunnitteluun aika merkittävästi. Niistä voi kyllä poiketa ne kun maksaa aina merkittävästi ja yleensä ne ei juurikaan helpota elämää. Lähinnä tyytyväisin henkilö niihin muutoksiin on pankin johtaja. 😂

   Kiitos kommentista, hyviä huomioita. 👌

   Mikko

   Poista