torstai 15. helmikuuta 2018

Dimex työvaatteet osa 2 (+ARVONTA)Tämä päivitys on tehty yhteistyössä Dimexin kanssa. Päivityksen lopusta löytyy ohjeet arvontaan osallistumiseen, palkintokin on erilainen kuin viime kerralla. Tällä kertaa posti kuljetti Dimexin vaatteita myös tyttärellemme Kiralle ja emäntääkin oli muistettu. Mari on lastentarhanopettaja, joten ulkoilua tulee päivittäin paljonkin, niin töissä kuin vapaa-ajallakin.  Eli siis  ulkovaatteiden laatuun kannattaa panostaa.

Kirakin arvostaa pehmeitä ja lämpimiä työvaatteita. Dimexin vaatteethan toimivat myös patjana. Heh. 

Oltiin tuossa taannoin tyttären kanssa kahdestaan tontilla. Kiralla oli muutama lelu, jolla hän leikki samalla kun tein töitä. Voitte arvata, että vähän säikähdin kun yhtäkkiä ei tyttären leikkimisen ääniä enää kuulunut, oli pakko mennä tarkistamaan... Se kun yleensä tietää sitä, että ollaan pahan teennissä... Mutta Kira olikin simahtanut työtakkini ja fleecen päälle. Ja hyvin muuten nukutti. Halusi vielä muutaman kerran myöhemminkin käyttää samaa "sänkyä".

Muutaman vuoden päästä pääsen ulkoistamaan kaikki lumitytöt tyttärelle. Heh.

Tyttärelle tuli omat työvaatteet, eli Lasten talvitakki ja Lasten talviavohaalari. Ainakin näkee missä tytär juoksee, kun vaatteiden väri ja heijastimien määrä on kodallaan. Lastenvaatteet on Dimexillä kokoa 100cm-160cm, koot aina on kymmenen sentin välein. Me tilattiin tyttärelle varmuuden vuoksi 110cm (Kiran pituus noin 96cm) sekä takki, että housut. Nämä ovat Kiralle himpun reiluja, mutta parempi niin. Mahtuu hyvin päälle vielä ensi talven, tai ainakin sen alun. Koko vastaa mielestäni hyvin kokoaan, ei siis ole nafti tai reilumpi kuin muut saman kokoiset.

Kira oli aivan innoissaan pakettia avatessa. Juoksenteli ympäri kotia ja hoki: "Isillä työvaatteet. Kijallakin nyt työvaatteet. Jee!"

Kira on aina tykännyt vaatteista, joissa on taskuja. Ja nyt kun kyseessä on "samanlaiset" työvaatteet kuin isillä, erilaisten taskujen löytyminen on tottakai tärkeää. Lasten housuista löytyy kaksi tavallista taskua ja reisitasku toisella sivulla. Takista löytyy tavallisten vetoketjullisten taskujen (ihanaa ettei taskut mene täyteen hiekkaa tai lunta) lisäksi rintatasku takin sisäpuolelta, vetoketjullinen sekin. Jäin ehkä hieman kaipaamaan vetoketjullisia taskuja myös housuihin. Niihinkin kun tuppaa kertyän helposti hiekkaa ynnä muuta.

Housut ovat pitkäikäiset. Ei haittaa jos lahkeet jäävät vähän ryttyyn, koska henkseleiden avulla saa säädettyä kokoa hyvin. Pidän erityisen paljon haalarimallista, etenkin pienellä lapsella, koska navan ja selän saa hyvin piiloon ja korkea vyötärö lämmittää selkää ja masua. Housut pysyvät hyvin paikoillaan, eikä lapsen tarvitse nykiä jatkuvasti huonosti istuvia tai putoavia housuja. Näin leikin riemu säilyy läpi ulkoilun. 

Henkselit on leveät ja tukevat, mutta eivät silti paina tai purista pienen hartioita. Henkselit eivät myöskään valuneet pois paikoiltaan. Joissakin lasten kurahousuissa on valuvat henkselit ja on kurja jos ilo ulkoilusta katoaa sen takia, kun vaatteet ovat tiellä ja häiritsevät. 

Näissähän voi tehdä vaikka tämmöisen tempun... Lahkeista löytyy muuten mukava yksityiskohta. Lahkeet nimittäin aukeavat neppareiden ja vetoketjun avulla noin parinkymmenen sentin matkalta. Helpottaa muuten kummasti kenkien/saappaiden laittoa. Lahkeissa on hyvät lumilukot ja kunnolliset, napeilla kiinnitettävät kumilenksut.

Vaatteissa on huomiovärin lisäksi todella paljon heijastimia. Tästä myös iso plussa! Housuista löytyy heijastimet edestä ja takaa. Takista toisesta hihasta, selästä, etupuolelta ja hupusta. Meidän tytön vauhdissa ei heijastimet kauaa kestä, olen käyttänyt syyspimeillä ulkoulussa heijastinliiviä. Näissä vaatteissa en ole kuitenkaan sitä erikseen tarvinnut. Näkyy nimittäin pimeällä tosi hyvin. Pidän myös paljon siitä, että huppu on kiinnitetty neppareilla ja sen saa tarvittaessa irti. Takin helmassa on myös kiristysnauhat. Onneksi on, koska meidänkin tyttö on suht kapeaa mallia. Ei pääse sitäkään kautta lumi vaatteiden sisälle.

Nämä vaatteet päällä pystyy pyörimään ja touhuamaan lumessa ja tekemään vaikkapa lumienkeleitä ilman, että sisävaatteet kastuvat tai jostain raosta pääsee sisälle lunta. Materiaali vaikuttaa laadukkaalta ja vettä hylkivältä. Ollaan touhuttu ulkona nyt loskasäässäkin ja kangas ei ole imaissut vettä läpi. Vaikka tuo pieni rymypetteri pyöriikin kaikissa ojissa ja lätäköissä.

Emännälle tuli talvimaihari, talviolkainhousut ja fleece. Kaikki on jäänyt pysyvästi päivittäiseen käyttöön, ovat mukavat ja lämpimät ja käytännölliset ulkoillessa töissä ja kotona.

Leikin tiimellyksessä tuli kyllä räpsittyä kuvia itse timpurista ja naperosta, mutta hups vaan, omista vaatteista ei tullut otettua mitään. Pahoittelut siis näiden laadusta. Tykkään näissä housuissa monistakin asioista. Ensinäkin henkselit pitävät housut hyvin paikoillaan myös kyykkiessä. Housut suojaavat hyvin selkää ja pitävät sen lämpimänä. Henkselit voi halutessaan irroittaa. Pidän myös materiaalista, se on vettä ja tuulta hylkivää. On siis lämpimät. Lahkeissa on hyvät lumilukot ja lahkeensuita saa kiristettyä tarrojen avulla. Myös vyötäröllä on tarroilla toimivat kiristyskohdat. 

Tässä näkyy vähän fleece, jonka sain. On mahdottoman lämmin ja paksu. Olen siis harmillisesti päässyt käyttämään tätä vain pari kertaa tänä talvena. Nyt varsinkin kun on näin leutoa, pärjäisi varmaankin pelkällä fleecellä ulkona. 

Tässä talvimaihari. Yllätyin sen reiluudesta, toisaalta hyvä vaan, niin mahtuu paljon lämmintä alle. Ja keskiosan nyörejä kiristämällä sai takkiin lisää muotoa. Mielestäni takki on ulkonäöltään sellainen, että menee monessa käytössä, ihan vapaa-ajallakin. Materiaali on myös vettähylkivää. Takissa on heijastimia ja heijastavaa kangasta. Olen kuitenkin käyttänyt lisäksi vielä heijastinta pimeällä liikkuessa. Takki on ihanan paksu ja lämmin. Annan myös tilavista taskuista plussaa. 

Itse timpurille tulikin sitten isompi satsi testiin. Käyn tuotteet läpi lyhyillä kommenteilla omista käyttökokemuksista ja laitan kaikkiin linkit, joilla pääsee kyseisiin tuotteisiin.

Karvahattu
Todella mukava päässä. Ainoa ongelma on ollut pakkasten puute. Plussakelillä karvahattua ei pysty pitämään ollenkaan, mutta heti pakkasilla mukava päähine. Lakin läpät saa myös nostettua halutessaan ylös.
Kääntöpipo
Perinteinen ohut pipo, jonka saa käännettyä ympäri. Toiselta puolelta musta, toiselta huomioväri keltainen. Kun keltainen puoli on näkyvissä jää musta raita pipon alalaitaan, jossa tietenkin Dimexin logokin näkyy. Mukava pipo päähän pikkupakkasille, niin siviili kuin työmaakäyttöön. Ja mikä tärkeintä, pipo ei ole "löysä", vaan sopivan napakka.

Huppari
Todella mukava huppari päällä, eikä tällä ole paljon kehdannut töitä tehdä... Olen lähinnä ominut tämän siviilikäyttöön, mutta rakentamiseen liittyvässä tämäkin on ollut mukana. Nimittäin Vantaan rakennuslupajaoksen ja Vantaan Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokouksissa. Eli niinkun Dimex toivoi, kyseistä tuotetta on kyllä käytetty. Ehkä sekin päivä tulee kun tämän raaskii ottaa työmaalle mukaan, siellä kaikki kyllä likaantuu pysyvästi.

Sadetakki
Todella laadukkaan oloinen, lähes täydellinen sadetakki. Tai ainakaan parempaan en ole vielä itse törmännyt. Irrotettava huppu on sadetakkien tärkein ominaisuus, nimittäin työmaalla huppua on hankala käyttää kypärän kansssa. Jos ja kun huppuun sataa kuitenkin vettä, tulee se ennemmin tai myöhemmin niskaan. Vetoketjukiinnitys on yksinkertaisesti nopein ja kätevin. Kaulus on mukavan tuntuista, pehmoista materiaalia. Se tuntuun todella mukavalta paljasta ihoa vasten. Ehkä kuitenkin paras osuus takissa on pitkä helma, joka oikeasti peittää koko takamuksen ja helmassa on vesiurat. Eli vesi valuu poispäin, eikä kaikki vesi ole pohkeissa ja reisissä. Olen nimittäin todella huono käyttämään sadehousuja, ne hidastaa liikkumista ja työkalutaskuihin pääsyä. Eli normaalisti jalat ja alaselkä on märkänä jo muutaman minuutin työskentelyn jälkeen. Tässä Dimexin takissa takahelma on tarpeeksi pitkä. Kumartuessa edes vyö ei näy, toisin kuin muissa kokeilimissani malleissa.

Ilman kiertävyys on otettu hyvin huomioon, hihoissa ja selässä on kunnon ilma-aukot. Tosin yksi, omasta mielestäni iso miinus kuitenkin löytyy... Se täydellisyyden isoin este on sisäpuolen "verkon" puuttuminen, eli sadetakin pinta tulee suoraan ihoa vasten, mikäli alla ei ole pitkähihaista paitaa kesäsateilla. Verkkomainen hengittävä kangas löytyy kuitenkin takin yläselästä ja hihojen alkupäästä, muualla tuleekin itselläni suht nopeasti niin sanottu kasvihuoneilmiö. Eli hikoilu on voimakkampaa alueella, jossa takki on suoraan paljasta ihoa vasten. Tästä puutteesta huolimatta, tämä on rehellisesti sanottuna paras kokeilemani sadetakki ja ainoa ongelma korjaantuu pitkähihaisella paidalla. Joten suosittelen, vaikka hinta onkin 100 euron paikkeilla. Huonolla sadetakilla töiden tekeminen on lähes mahdotonta ja korkeintaan saa itsensä kipeäksi.

Polvisuojat
Rehellisesti sanottuna olen aina ollut huono käyttämään polvisuojia. Ja tiedän kyllä, niitä pitäisi käyttää ja kyllä polvet on saanut kärsiä ilman niitä... Nyt kuitenkin pitää ottaa tavaksi käyttää niitä enemmän. Yksi ärsyttävä piirre polvisuojissa on ollut se, että ne pitää irroittaa pesuun. Nämä Dimexin kestävät 60 asteen pesun ja polvisuojat voi siis jättää housuihin pesun ajaksi. Luojan kiitos Dimex lähetti mallin, jota ei tarvitse muistaa irroittaa. Olisi muuten saattaneet jäädä kaappiin ensimmäisen irroitus kerran jälkeen. Lisäksi polvisuojat hiostavat ja ovat yleensä "jäykkiä", joka hankaloittaa niiden käyttöä. Kuitenkin nyt muutaman kerran käytön jälkeen nämä polvisuojat ovat olleet ihan asialliset, verrattuna siihen etten juuri tykkää käyttää suojia. Tuleepahan nyt käytettyä useammin, kun käyttäminen on helppoa ja vaivatonta.

Talvityötakki ja talvityöolkainhousut
Nämä onkin näkyneet jo monissa kuvissa. Housut ja takki ovat mukavan lämpimät ja ne päällä on helppoa tehdä töitä. Näissäkin on hyvät heijastimet ja riittävästi taskuja. Olkaimelliset housut ovat kyllä yksinkertaisesti parhaita. Ne pysyvät päällä hyvin, eivätkä valu kesken päivän. Iso plussa materiaalista ja takin hiukan pidemmästä selkäpuolesta. Ei vilku selkä kyykkiessä, eikä kylmä ilma pääse takin helman alta sisäpuolelle. 

Merinovillapaita ja merinovillahousut
Merinovillaiset vaatteet ovat, no ei sitä pysty paremmin kuvailemaan kun mukavin ja lämpimin materiaali iholla. Myös kaikki saumat on tehty todella hyvin, ei hierrä eikä paina. Eli Dimexin merinovillapaita ja housut on täydelliset, 5/5 pelkkää rakkautta.  Mukavemmat nämä on päällä kotona kun perinteiset collegehousut. Tätäkin kirjoittaessa päällä on kyseiset merinovillat. Ainoa miinus on tietenkin hinta... Pakko myöntää, että emäntää jäi hieman kaivelemaan nuo merinovillaiset. Sanoi vohkivansa ne itselleen, kun silmä välttää.

Alusasu
Hyvä alusasu setti, ei vedä tietenkään vertoja merinovilla vaatteille. Kuitenkin merinovilla housujen ja paidan hinnalla saa näitä alusasusettejä lähes kolme. Tämä pitää ottaa huomioon arvostelussa, vaikka rehellisesti sanottuna se on hankalaa kun tietää kuinka paljon parempaa on mahdollista ostaa. Kuitenkin tämä alusasusetti on nyt talvella ollut päällä työmaalla lähes joka toinen päivä, eikä mitään valittamista ole ollut. Kerrospukeutuminen kun on kaiken A ja O. Kun tämän setin päälle laittaa Dimexin hengittävän t-paidan ja fleecen, pärjää aivan hyvin näissä pikkupakkasissa kesätakillakin.

Dimex sukat (paksut ja ohuet)
Sukkia tuli kokeiluun kaksi pakettia kumpaakin laatua, eli toinen paksuja ja toinen ohuita. Paksuja sukkia on nyt tullut käytettyä enempi ja ne hengittävät suht hyvin. Nyt työpäivän jälkeen ei lähde taju työkenkiä riisuessa. En sitten tiedä johtuuko se Sievin kengistä vai sukkien laadusta. Heh. Kuitenkin sukat ovat olleet miellyttävät ja mukavat jalassa.


Toivottavasti näistä kokeiluista ja maininnoista oli myös hyötyä teille lukijoillekin. Mikäli omalla työmaalla olet itsekin rakentelemassa tai apumiehen töitä tekemässä, suosittelen todella ostamaan kunnon työvaatteet. Olipa kyseessä sitten työkengät tai työvaatteet, ne lisäävät turvallisuutta työmaalla ja tekevät työn tekemisestä mukavempaa ja helpompaa. Rakennusbudjetti ei saa olla niin tiukka, etteikö siitä olisi varaa ostaa yhdet tai kahdet kunnon työvaatteet. Kuitenkin omalla työllä säästää todella pitkän pennin, sitä kukaan ei arvostele teetkö siivoustöitä tai kannat timpureille tarvikkeita. Jokainen työ on arvokasta ja etenkin kun itselle rakentaa, on todella mukava muisto olla saada olla mukana rakentamassa. Lisäksi nämä työt oppii parhaiten tekemällä, netistä tai koulun penkiltä ei yhtään ammattilaista synny. Teorian oppii kyllä muualta, itse tekemisen oppii vaan sillä itsellään.

Arvonta


Huom! Arvonta on päättynyt ja voittajan viestiin on vastattu. Kiitos kaikille osallistumisesta.
Loppuun vielä arvonta pystyyn. Eli arvonnan säännöt ovat yhtä yksinkertaiset kuin viimeksi, voittaja arvotaan tämän päivityksen kommentoijien kesken. Eli yksi onnekas voittaa Dimexin valikoimasta vapaavalintaisen fleecen.

Osallistumisaikaa on 22.2.2018 asti, voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse. Muistathan siis laittaa voimassaolevan sähköpostisi kisakommenttiin. Onnea arvontaan!


Mikko ja Mari

71 kommenttia:

 1. Kunnon laadukkaat työvaatteet pitää olla, vaatetuksella on merkittävä vaikutus työn mielekkyyteen.

  VastaaPoista
 2. Vau! Ihania kuvia ja laadukkaat työvaatteet!
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Ilman muuta mukana. Tää ois kyllä ihana ylläri miehelle, vai pitäiskö kuitenkin ite :D
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti mukana :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Alkamaisillaan olevalle raksalle kelpaisi kyllä fleece, vaikka muuttovalmista tilataankin.

  VastaaPoista
 6. Mukaan arvontaan!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Oi, itselleni fleece! Kelpais:) Kyllä oli tarkat selvitykset teillä kuteista. Mukana ollaan! mari.kauneela@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Hyvä artikkeli pitää ajatuksella lukea kun nyt vilitee vaan silmissä. Autoja saanut hangesta taas hakea :)
  antzala@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kyllä pitää meidänkin pikkuneitiltä kysyä olisiko ensi talven toppavalinta samaa tyyliä iskän kans. Meillä täällä Itä-Suomessa on jo tarvittu fleeceä ja karvahattuakin :) Huusko.heidi@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Käyttöä oli omalla raksalla touhutessa. mika.hokajarvi (at) gmail.com

  VastaaPoista
 11. Parhaat työvaatteet dimexiltä en oo päivääkään katunut hankintoja.

  VastaaPoista
 12. Kiva postaus ja hienoja asuja :)Mukana.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 13. Pihahommiin sopis hyvin uusi fleece,lenkille myös. merja80@luukku.com

  VastaaPoista
 14. Kyllähän talvella pitää olla hyvät talvi vaatteet jotka pitävät kosteuden sekä veden pois takista, joita on mukava käyttää erilaisissa työhommissa.
  voitto89.net@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Dimexin vaatteet on ihan parhaita ��
  rita.ehlen@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. On komeita vaatteita��
  h.kiviniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Dimexit voittaa kyllä mennen tullen ja palatessa muut vastaavat merkit markkinoilla mistä kokemusta. Uudet työhousut tulis kyllä tarpeeseen joten mukana ehdottomasti. heli.lamsa@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Fleece vielä puuttuu mun vaatekaapista :) kapi_79@suomi.fi

  VastaaPoista
 19. Onpa kivan näköisiä asuja!
  pusuri (at) luukku.com

  VastaaPoista
 20. Mukana �� jousku@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Fleecelle aina käyttöä
  Sami.soukkio@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Ihania vaatteita. Töissä olisi käyttöä fleecelle kun viileässä varastossa töitä tekee. miia.su@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Onneksi olkoon, arpaonni suosi sinua Miia. Otamme sinuun piakkoin yhteyttä sähköpostitse. Voit jo valita haluamasi fleecen valikoimasta :)

   Poista
 23. hannu.keskitalo@elisanet.fi Kiitos mukavasta blogista! Olen lukenut sen lävitse.

  VastaaPoista
 24. Opiskelen sähköalan ja tunnetusti opiskelijoopiskelijoilla ei ole hirveästi varaa kunnon työvaateisiin joten fleecelle tulisi käyttöä
  olli.sohlstrom.16@edu.luksia.fi

  VastaaPoista
 25. mukana arvonnassa :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Ite oon usiamman vuohen käyttänyt dimexin työksmppeita ja oon ollu tosi tyytyväinen. Oon mukana arvonnasa!

  VastaaPoista
 27. Ite oon usiamman vuohen käyttänyt dimexin työksmppeita ja oon ollu tosi tyytyväinen. Mukana arvonnasa! Topsu01@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Raksalla olisi kyllä käyttöä fleecelle!
  ahti.orava@gmail.co

  VastaaPoista
 29. Meillä rakennus projekti alkamassa keväällä mutta syyskelit ja kylmä tulee jossain vaiheessa... Kiitos mainiosta blogista...paljon hyviä vinkkejä saatu täältä.

  VastaaPoista
 30. Kivan näköisiä ja käytännöllisiä vaatteita, Marin vaatteita päässyt ihastelemaan luonnossakin. Fleecelle olisi käyttöä �� tiina.tomu@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Mukana arvonnassa! Tykkään dimexeistä! :)
  ainosuklaa@gmail.com

  VastaaPoista
 32. I'm in!! Ja hei, loistava blogi. jarkar78@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Dimexin vaatteet on laadukkaita, joten mukana arvonnassa :)
  salammin(at)netti.fi

  VastaaPoista
 34. Mahtava blogi, kiitos siitä!
  mustonen_m85@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Kunnon työvaatteet tuo kyllä turvallisuutta ja mukavuutta hommiin!

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 36. mikko___86@hotmail.com Jatka samaan malliin niin hyvä tulee

  VastaaPoista
 37. Mukana, Seija.karhu.kitee@gmail.com.

  VastaaPoista
 38. Mielenkiintoinen blogi, rakentaminen kiinnostaa. niina.paakkonen at gmail.com

  VastaaPoista
 39. Mukana masa.nalle@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Mieheltä löytyy Dimexin työvaatteita ja ovat olleet hyviä. Itselläni ei vielä ole, mutta ostoslistalla kyllä. riiti81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 41. Mukana arvonnassa. :)
  oiaurorablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Mukana arvonassa sarulda@luukku.com

  VastaaPoista
 43. Mukana arvonnassa:)
  puinenpassiivikoti@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Mukana arvonnassa�� -Saara.V-

  VastaaPoista
 45. Mukana :)
  jasmiina.niskala@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Mukana arvonnassa :)
  ruskarouva85@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Mukana arvonnassa! :)

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 48. Mukana arvonnassa! jussi.maklin@suomi24.fi

  VastaaPoista
 49. Mukana :) Dimexit joka päivä töissä päällä
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Mukana ollaan :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 51. Hyvän ja laadukkaan näköisiä vaatteita! Mukana arvonnassa ilman muuta :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Mukana arvonnassa!
  millal@luukku.com

  VastaaPoista
 53. Vaikuttavat lämpimille käytännöllisyyden ja heijastamisen lisäksi.Tekee mieli pukea ylle.

  VastaaPoista
 54. Kelpais Dimexit mullekkin
  niko.pyokari@netti.fi

  VastaaPoista
 55. Mukana arvonnassa heini.kukkula(at)gmail.com

  VastaaPoista
 56. No nyt olisi fleecelle käyttöä, -20C... ;)
  jvanhata@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Mukana arvonnassa! nurminentuukka@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Edelleen mukana!
  Joonas@slelectric.fi

  VastaaPoista
 59. Tarve keväällä alkavaan okt-projektiin, mukana!
  lauri.kurki(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
 60. Mukana arvonnassa. Kyllähän fleeselle meillä olisi käyttöä. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Mukana minäkin :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Mukaan minäkin!
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista