torstai 11. tammikuuta 2018

Tule tutustumaan Timpurin taloon viikonloppuna!


On siivottu, on raivattu, on kirottu... Mutta silti lopussa se kiitos seisoo. Eli ensiksi, pahoittelut lukijoille hiljaiselosta, mutta viimeiset päivät ovat olleet aika hektisiä. Muuton jälkeen jää enemmän aikaa keskittyä kirjoittamiseen. Talo rupeaa olemaan muuttovalmiissa kunnossa, muuttokatselmointi on enää tekemättä. Saunasta puuttuu vielä paneelit ja lauteet, ne ei kuitenkaan estä muuttoa. Blogitekstit tulevat ymmärrettävästi vähän "jälkijunassa", kaikki kuitenkin kirjoitetaan ja julkaistaan. Nyt teillä on mahdollisuus päästä kuitenkin näkemään ennakkoon timpurin hulluimmat ideat ja toteutukset.

Kaikkea en paljasta etukäteen, mutta paikan päällä pääsee ihmettelemään muun muassa Domuksen keittiökalusteista rakentamiani sänkyjä. Toinen sängyistä on tyttären majasänky, joka kiinnostaa varmasti myös perheen pienempiä. Ja miksei aikuisiakin, mahtuuhan sinne aikuinenkin leikkimään lapsen kanssa. Taitaa olla ainoa huone, joka on lähes valmiiksi sisutettu emännän toimesta, onhan siellä tyttäremme jo useammat leikit kerennyt leikkimään...

Vielä viimeiset imuroinnit ennen esittelyä. 

En tiedä saanko mainita tästä blogissa, mainitsen silti, tuskin se ketään haittaa. Kyseisenä näyttöviikonloppuna Kastellilla alkaa uusi kamppanja. Niistä kuitenkin kuulet paikan päällä varmasti lisää Heikinheimon Matilta. Sunnuntaina Matin kaverina näytössä on myös Tea Rinkinen. Ja tietenkin paikalla on Timpuri iha ittekkin. Vastailen mielelläni kysymyksiin, joten tulkaahan rohkeasti paikan päälle. Talossamme järjestetään siis  Kastellin talonäytös lauantaina ja sunnuntaina 13.-14.1.2018.
Tervetuloa jompana kumpana päivänä, tai miksei vaikka molempina klo 12:00-15:00.

Osoite on:
Ongenkoukku 1
01490 Vantaa 


Ohjeet talolle tuloon: Nikinmäen K-Supermarketin kohdilta käännös vasemmalle (Korsosta päin tultaessa) Pohjoiselle Nikinmäentielle ja ajetaan oikealla olevien luhtitalojen ohi. Talo on heti oikealla niiden jälkeen. Sitä ei voi olla huomaamatta, kyseessä on kulmatontti. PS. Meinasi unohtua, Kastelli tarjoaa talonäytössä kuumaa mehua ja keksiä.


Mikko

6 kommenttia:

 1. Hyvä blogi ja hienoa kun on paljon tietoa ja vinkkejä rakennusvaiheista ja käytännön rakennustyöstä! Itse ehkä joskus oman talon rakennuttajana mutta varmasti tiedosta ja vinkeistä on hyötyä silloinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukana kuulla. :) Kohta kun pääsee muuttamana asuntoon sisälle, jää enemmän aikaa kirjoitella blogia :) Saa mahdollisesti tiuhempaan julkaistua päivityksiä, eri rakennusvaiheista.

   Mikko

   Poista
 2. On ollut mukava seurata blogianne. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Muuton jälkeen pääsee taas jatkamaan blogin päivittämistä, kun kaikki vapaa-aika ei kulu rakentamiseen 😜

  Mikko

  VastaaPoista
 4. Melko tuutausaria toi keittiö ja olkkari samassa. Noh, kukin tyylillään. Kiva katella patalappuja tosta sohvalta ja miettiä sitä lainaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kukin rakentaa mieleisensä talon. Suurimmassa osassa 2010 luvulla rakennetuissa taloissa, on yhdistetty keittiö ja olohuone. Meillä se oli talon tärkein ratkaisu, avaraa tilaa ja helppo vahtia lapsia keittiöstä. 😜 Mutta kyllä eräs näytössä käynyt ihminen sano että hän haluaa kokata yksin nurkassa, selkä muihin päin. Kuulemma ei pysty tekemään ruokaa jos joku kattoo... no meitä löytyy moneen junaan ja se on hyvä asia. 😊

   Mikko

   Poista